Om Therese Jalderyd Thorstensson

Kost & livsstilsrådgivare, yogalärare, Bicomterapeut & fotterapeut.


Sedan 2011 har jag hjälpt människor finna balans och läka från grunden oavsett små eller stora utmaningar. Att få dela med mig av verktyg som fungerar och att kunna förklara för människor vad som egentligen är orsaken och problemet av symtomen de bär på är något jag drivs av.  Tacksam att kunna arbeta Medical Mediums klockrena information som inte går att jämföra med någon annans.

Så mycket hälsolitteratur jag har plöjt men faktiskt fått lägga det mesta åt sidan när jag fann Medical medium (2016). Den informationen har gjort skillnad för mig och så många andra. Känner starkt att det här jobbet är så viktigt!

Om man letar efter mig hemma så är det i köket man finner mig. Ständigt i någon form av beredning med något som ska fylla på våran kropp och göra gott. Älskar att laga mat med funktion. Matlagningskurser är något som jag håller återkommande. 

Jag lever som jag lär och väljer bort det som ställer till det i kroppen och backar upp så mycket det är möjligt. Som vi alla vet är ju den gyllene balansen inget konstant utan något man dagligen behöver jobba med för att det ska hålla eller för att man ska närma sig den. Ofta är det ryggsäcken vi får arbeta med så även jag.

Det började egentligen för många år sedan då både jag och våran dotter blev dåliga på olika vis ihållande och länge. Det resulterade bl.a. i radikal kostomläggning och vi fick respons från kroppen ganska snabbt. Vi kom dock inte riktigt hela vägen fram fick vi erfara efter en tid. Där och då lärde jag mig att detaljerna verkligen är viktiga för att nå och hålla balans.


Min bana i livet har alltid färgats av omhändertagande och service.Jag har jobbat inom kök i många år och den erfarenheten har gjort att jag har lätt att bolla runt med helt annan matlagning och inriktning än tidigare i min karriär. Jag är utbildad Yoga & meditationslärare, Bicom terapeut, Kock, fotterapeut. Jag har läst näringslära och jobbar också som coach.

Det gör något med en när man får jobba med sig själv och jag tror att det är en viktig erfarenhet att ha med sig för att kunna hjälpa andra att ta sig vidare på sin läkningsresa. Samtidigt och nog så viktigt att bära på en förståelse för att det är en process och var och en har sin utveckling på resan. Min mottagning heter inte Therese Helhetshälsa för inte.