Om MM-Center

Vi har alla egna erfarenheter av att ha letat svar som inte fanns att finna, både när det kom till vår egen, våra närstående och våra klienters hälsa. Upptäckten av Medical Mediums information förändrade allt för oss! Detta har blivit vår drivkraft. Vi vet nu av lång erfarenhet att det här verkligen fungerar.


Vårt mål är att göra vägen till hälsa så lätt och tillgänglig som möjligt.

 Vi erbjuder personlig och individualiserad rådgivning för att hjälpa varje person på sin unika resa. Vi är också stolta över vår kunskapsbank med värdefull information för den som önskar läsa vidare och fördjupa sig. Vi tror på kraften i gemenskap och samverkan för att nå våra mål. Därför anordnar vi träffar med andra på samma resa för att erbjuda stöd och inspiration, men också möjligheter till utveckling och personlig tillväxt.


Din tid av sökande har äntligen nått sitt slut. Nu börjar resan framåt.

Vem är Anthony William, Medical Medium


Medical Medium, Anthony William, är expert på kroniska sjukdomar, upphovsman till den globala sellerijuicerörelsen och hjärnshotsterapin, programledare för Medical Medium Podcast och bästsäljande författare till bokserien Medial läkning som legat på första plats på New York Times bästsäljarlista: Brain Saver, Brain SAver Protocols, Cleanses & Recipes, Läk med Detox, Sellerijuice, Leverns okända kraft, Sköldkörtelns hemlighet, Kostguiden och Medial läkning - reviderad och utökad


Anthony föddes med den unika förmågan att kommunicera med Medkänslans ande som förser honom med oerhört avancerad medicinsk information om läkning, som ligger långt före sin tid. Sedan fyra års ålder har Anthony använt sig av sin gåva för att läsa av människors tillstånd och berätta för dem och deras läkare hur de ska återfå hälsan. Under de årtionden som Anthony har hjälpt människor att hitta svaren de söker har han märkt han att han inte hinner hjälpa alla, eftersom hans väntelista har blivit allt längre. Nu ägnar Anthony en stor del av sin tid och energi åt att lyssna på informationen från Medkänslans ande och skriva ner den i böcker så att alla kan få möjlighet att läka.

Hans oöverträffade precision och framgång som Medical Medium har förärat honom miljontals människors förtroende och kärlek över hela världen, bland andra filmstjärnor, rockstjärnor, miljardärer, professionella idrottare och otaliga andra människor i olika livssituationer som inte blev friska förrän han gav dem insikterna från ovan. Under årtiondenas lopp har Anthony också varit en ovärderlig resurs för läkare som behöver hjälp med att lösa sina svåraste fall.

Läs mer på www.medicalmedium.com


Varken Anthony William eller Anthony William, Inc. är en licensierad läkare eller annan formellt licensierad läkare eller behandlare.


Böcker av Anthony William, Medical Medium

Hur du kommer igång

Hitta mer information och svar på vanliga frågor när du vill komma igång med din resa

Vad du än står inför är du inte ensam

och det är inte meningslöst.
Glöm aldrig bort att du har ett liv framför dig, i många år till. Allt kan förändras under de dagar som väntar dig.


Anthony William, Medical Medium