Om Pernilla Pettersson

Happylifecoach


Vi har alla rätt till att leva friska.

Vissa av oss får kämpa mer än andra för att kunna må bra. För endel kan det kännas som en ständig kamp i uppförsbacke. Jag tror att vi alla kan läkas och bli fria.

Det är vad jag jobbar för.


Därför har jag valt att kalla mig Happylifecoach. För det är väl det som vi människor önskar oss mest - Att få leva ett fritt och lyckligt liv.


Mat som medicin ligger mig extra varmt om hjärtat då jag älskar trädgård, att odla och se hur det växer och frodas. Vi har ju hamnat på den här planeten och då borde det ju också vara så att planeten förser oss med mat helt naturligt.

Jag började som florist och skolade om mig till akupunktör och massör. När min egen dotter blev allvarligt sjuk i reumatism började mitt sökande på svar på riktigt allvar. Jag är så tacksam för alla kurser och allt jag lärt mig på vägen och framför allt för att min vän till slut såg till att jag läste Anthonys Williams första bok, Medial Läkning 2016. Det har förändrat mitt och hela min familjs liv till det bättre. Det har inte varit nån quick-fix eller enkel resa till läkning men det har varit värt varenda ansträngning och förändrat livskvaliten för oss alla till det bättre och det fortsätter det att göra.


När vi är på en läkningsresa kan det varar lätt att glömma det som händer just nu. Livet pågår och utsätter oss för nya virus, bakterier, gifter och adrenalinkrävande händelser. När bakslagen slår till gäller det att stå stadigt, se över situationen och vidta ytterligare åtgärder. Men kunskap och medvetenhet kommer vi långt.


Att vi lär känna oss själva, vad som orsakar våra symtom och vad vi kan göra föra att läkas och för att må bra, är så viktigt. Det ger oss en enorm kraft. Nu är det viktigare än nånsin att vi står starka i vår egen kraft. Att stå stark i vår egen kraft betyder inte att vi står ensamma, vi är ju starkast tillsammans.  


Jag älskar att prata, inspirera och dela med mig till andra genom möten eller föreläsningar. Det händer magiska saker när vi samlas flera tillsammans som delar samma passion och intresse. Under retreats som jag varit del av har vi fått lyssna på varandras funderingar, erfarenheter och lärdomar. Dagar & stunder som jag för alltid kommer bära med mig som en skatt i hjärtat. Hoppas att vi ses på nåt av våra kommande event där vi tillsammans kan skapa ännu mer magi!