Om Isabell Hjorth

Holistisk terapeut


Kämpar du också med din hälsa utan att hitta några svar? Jag har också varit där. Jag vet hur det känns att inte bli trodd, eller att inte bli tagen på allvar. Du kanske till och med fått höra att det är du själv som skapat din sjukdom, eller att det bara sitter i ditt huvud? Det är inte sant. Jag tror på dig. Jag vet att du inte hittar på & din kropp är fantastisk, den kämpar inte emot dig. Den kämpar för dig. Din kropp vill inget annat än att bli hel igen. 

 

Min resa startade när jag själv blev allvarligt sjuk i oförklarliga kroniska sjukdomar utan att få någon hjälp från sjukvården. Som så många andra har även jag testat det mesta utan att hitta några svar. Anthony William, Medical Medium var verkligen sista pusselbiten för mig.

 

Sedan flera år tillbaka har jag arbetat med att hjälpa människor återhämta sig från kroniska sjukdomar. Jag vill visa dig att det finns en annan väg, en väg som kan leda till verklig hälsa och återhämtning. Med mina kunskaper och erfarenheter hjälper jag dig att få en djupare förståelse för din kropp och vad som kan ligga till grund för dina symtom, utifrån Anthony Williams information. Vi lägger upp en långsiktig plan anpassad för just dig och dina behov.


Jag tar emot klienter på min mottagning i Ulricehamn men även online.

Jag har läkt otaliga symtom med den här informationen. När jag var som sjukast var jag sängliggande med svagt hjärta, kronisk värk & smärta och tålde endast 6 livsmedel. Läkare på Sahlgrenska sa att jag aldrig skulle bli frisk. Kan jag, så kan du!

 

Jag har även gått flertalet kurser & utbildningar inom hälsa. Bl.a. utbildade jag mig inom en viss typ av massage/ djupgående nervbehandling 2018.

 

Jag driver holistictherapy.se och där finner ni även hundratals mm-vänliga recept!

Om ni vill höra mer om min läkningsresa kan ni lyssna på Avsnitt 12 i podden Hälsosant.