Om Carolina Johansson

Utbildad sjuksköterska & näringsterapeut


Med ett ben i varje läger; konventionell medicin och alternativmedicin har jag letat i många år efter andra svar än de som finns att hämta i den västerländska medicinen. Jag har även under många, många år sökt information för mina egna hälsoproblem. Till slut fann jag äntligen Anthony William. Med hans hjälp läkte jag över 50 svåra symptom, bland annat magsmärtor, svår ångest och depression, panikattacker, beroenden, hjärntrötthet, inflammation i magen, värk och smärtor i kroppen, koncentrationssvårigheter, utmattning, tvångstankar och migrän jag haft sedan väldigt unga år.


Jag driver idag en egen onlinemottagning där jag hjälper människor över hela Sverige att naturligt återhämta sig från kroniska hälsoproblem med hjälp av informationen från Anthony William. Jag har även podden Hälsosant där jag djupdyker i Anthonys information och pratar med människor som använt dig av den för att återhämta sig från hälsoproblem. Du kan lyssna på introavsnittet här. Sedan förra året hjälper jag bokförlaget Livsenergi att faktagranska översättningen av Anthonys böcker som kommer ut varje år.


Jag har år av erfarenhet av informationen bakom mig; både egna erfarenheter och tusentals timmar av studier av hans material. Jag hjälper dig att forma ett protokoll som passar just DIG och reder ut informationen så att du istället för att känna dig överväldigad vet exakt vad du ska fokusera på. 


Anthony har kommit att älskas av miljoner människor världen över (inkluderat många läkare i andra länder som använder hans information i sina mottagningar). Människor som provat allt, varit överallt men inte fått sin hälsa tillbaka förrän de började implementera Anthonys information i sina liv.


Om man tar till sig och applicerar den här informationen kan den göra underverk! Jag har under åren haft äran att se det gång på gång i så många människors liv. Jag har vigt den största delen av mitt liv till att sprida den här informationen, så att du också får en möjlighet att ta dig förbi dina svårigheter och symptom och kunna leva det livet som är tänkt för dig.