Årsträff för Medical Medium-följareInte bara en dag för lärande och inspiration- det är också en kväll du sent kommer att glömma!


Välkommen till en inkluderande gemenskap där vi kan samlas, ha kul tillsammans, utbyta erfarenheter och knyta nya vänskapsband. Det är en chans att träffa människor med liknande intressen och samtidigt njuta av en festlig stund där du kan vara dig själv.


Dagen kommer att vara fylld med spännande workshops och föreläsare. Vi kommer få lyssna till en biodlare som reder ut alla frågetecken om honung och vi kommer lära oss mer om groddning och odling av skott! I samtalgrupper diskuterar vi svårigheter och lösningar vi möter i vardagen och i det sociala och delar våra erfarenehter.


På kvällen blir det riktigt roligt! Då bjuder vi in till en minnesvärd 3-rätters middag där vi kan umgås och skratta med likasinnade människor. Du kommer garanterat bli underhållen av de roliga aktiviteterna som är planerade!


Denna årsträff ger möjlighet till att skapa livslånga minnen och vänskapsband!

Välkommen till en kul och oförglömlig dag och kväll, tillsammans med en stöttande gemenskap av Medical Medium-följare.
Vårt mål är att detta blir en återkommande tradition.

Vi ser fram emot att träffa dig där!


När: 17 juni 2023 kl 10-22.00

Var: Fristad Folkhögskola, ca1 mil utanför Borås. Se vägbeskrivning och adress här.

För vem: Alla som har anammat informationen från Medical Medium på ett eller annat sätt - oavsett om du är nyfiken och ny eller har varit med en tid. Oavsett ålder, civilstånd, ensam eller familj och oavsett vart du kommer ifrån, så är du varmt välkommen.

Mat: All mat som serveras är i enlighet med Medical Medium och det finns fett-och saltfria alternativ. 

För dig som vill övernatta: Fristad Folkhögskola erbjuder möjlighet att boka övernattning (kontakta dem för mer information och bokning här). Det finns även några platser för att ställa husbil och husvagn för liten ersättning.
Se även AirBnb för andra övernattningsmöjligheter i närheten. I Borås centrum finns många alternativ för både vandrarhem och hotell.

Vi vet att energin kan vara begränsad för många deltagare. Alla aktiviteter är frivilliga och rum finns att hyra på plats vid behov (begränsat antal).


Program för dagen: Släpps närmare träffen

Dagsbiljett: Inkl lunch, fika. 10.00-17.30
Dagsbiljett + middag: inkl lunch, fika, 3-rätters middag. 10.00-ca 22.00

Pris: Anmälan görs via Billetto och är bindande.
Välj mellan att vara med hela dagen + kvällen eller endast dagen.
Sista anmälningsdag: 26 maj


OBS, övernattning ingår inte i priset.


Vid frågor, kontakta oss här.

NYHETSBREV

Skriv upp dig för att få nyhetsbrev så att du missar när nästa träff kommer vara